food for soul…part Ι

Όταν η τροφή συναντάει την ψυχή, την έμπνευση και τον εκλεπτυσμό, το αποτέλεσμα είναι γεύσεις μοναδικές, αισθήσεις χαμένες σε παραδεισένια υφή, ντελικάτα αρώματα, ποιότητα και μοναδικότητα, εικόνες που σε κάνουν να νιώθεις σα να μεταφέρεις ένα έργο τεχνης και ουσίας μέσα σου…

Μέρος πρώτο: Σοκολάτα…

Σοκολάτα σχεδιασμένη από τον Γάλλο σοκολατοποιό Jean Paul Hevin, εμπνευσμένο από μοντέλο του Rodolf Menudier… Συστατικά: πράσινο τσάι & σοκολάτα άριστης ποιότητας! Mέγεθος παπουτσιού νο 35 (180 γρμ.) και η τιμή αυτού €58,70 (όχι το ζευγάρι)

 

Σοκολάτα σε λιτή κυματοειδή φόρμα, για την Βραζιλιάνικη εταιρία «AQUIM», σχεδιασμένη από τον Αρχιτέκτονα  Οscar Νiemeyer. Σύσταση :finest cocoa beans σε ποσοστό 77%

 

 

Για τον Βέλγο Pierre Marcolini, η σοκολάτα είναι σαν τη μόδα…για την άνοιξη-καλοκαίρι, επιλέγει χρώματα παστέλ-Pastel ονομάζει και τη συλλογή του- και γραμμικά σχέδια.  Κάθε σοκολατάκι ζυγίζει μόλις 5 γρμ. και πρέπει να καταναλώνεται αμέσως από το ψυγείο  και συγκεκριμένα στους 6 οC, όταν δεν είναι ιδιαίτερα γλυκά και έχουν μία ελαφριά αλμυρότητα! Σε γεύσεις lime, mango και φρούτων του πάθους.

Συνεχίζεται…

About Decofairy

I'm an interior designer, who likes writing, photo shooting and travelling. I'm the owner of "space interiors" (an interior design office) I like also share ideas about decoration and more, so follow me ... www.decofairy.gr
This entry was posted in περί ορέξεως... and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s